top of page

Brow Daddy Gold Collection Kleuren Uitleg

Honey magic:
Gemberkleur/Gingerkleur met veel warmte in de massatoon en ondertonen. Je kunt deze kleur op zichzelf gebruiken, maar hij is ook geweldig om elke kleur warmer te maken.

Heeft een klant oude/grijze/blauwe/groene pmu kan deze (als de oude pmu niet te donker is) gecorrigeerd worden met Honey Magic.


Het is een medium dekkende kleur, je kunt hem het beste gebruiken bij een Fitzpatrick 2, 3, 4. Het is een hele warme kleur van de rode kleur familie. De ondertonen in deze kleur zijn rood en oranje en een klein beetje geel.


(Pro tip: Soms kun je een wenkbrauw die verder goed gezet en gedekt is, alleen wat te assig is genezen alleen bijwerken met honey magic en dit laten genezen. Vaak is de wenkbrauw dan alweer warm genoeg geworden, als dit niet het geval is kun je hierna nog een touch up doen met de doel kleur en honey magic)


Tokyo Black:
Donkerbruine tot zwarte tint met een koele massatoon en een licht warme oranje ondertoon. Je kunt Tokyo Black aan elke kleur toevoegen om deze wat donkerder te maken, ook kun je met deze kleur te rood/oranje genezen wenkbrauwen corrigeren, of deze kleur toevoegen aan je correctie kleur.


Het is een kleur van de brunette kleurfamilie, het is een donkere kleur, de kleur staat het mooist bij een Fitzpatrick 4,5,6. Je zult het niet verwachten maar de kleur heeft niet veel dekking, dus voor het corrigeren kan er voor het beste resultaat altijd een andere goed dekkende kleur bijgevoegd worden.


Tokyo black is enigszins koel, maar je kunt het ook wel een neutrale kleur noemen. De kleur heeft gele, groene en een klein beetje oranje ondertonen. En is hierom ook erg geschikt voor huidjes die snel te warm genezen, of het corrigeren van te warm geneze wenkbrauwen.


(Pro tip: Is een wenkbrauw te licht en/of te warm genezen? Dan kun je er 1 of 2 keer over heen gaan (als het nodig is natuurlijk vaker) met tokyo black en een heel dun naaldje en dit laten genezen. Vaak is dit net genoeg om de deur wat donkerder te maken en de warmte eruit te halen. Is dit niet het geval kun je het nog een keer bijwerken met de doel kleur en wat Tokyo Black)Schokolade:
Donkerbruine kleur met koele massatoon en warme ondertonen. Schokolade is denk ik in Nederland een van de meest gebruikte kleuren, wij houden van donker bruine wenkbrauwen.

De kleur heeft niet veel dekking maar je kunt het wel heel mooi opbouwen zodat je tussentijds kunt kijken hoeveel donkerder de wenkbrauwen nog mogen.


Het is een kleur van de brunette familie, hij is enigszins warm hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de wenkbrauwen snel grijs of blauw genezen, ben je hier wel bang voor kan er altijd Honey Magic toegevoegd worden. Schokolade heeft oranje ondertonen en staat het mooist bij een Fitzpatrick 4,5 of 6.


Schokolade met Tokyo Black is een van de meest gebruikte mixen, Brow Daddy noemt deze mix ook wel Schokio Black.
Brouge:

Donkerbruine kleur met sterke warm rode massatoon en meer oranje ondertoon. Het is een medium donkere kleur van de Brunette kleur familie.


Brouge is een hele warme kleur met weinig dekking, heeft rode en oranje ondertonen. Deze kleur kan net zoals de Honey Magic gebruikt worden om alle kleuren wat warmer bruin te maken. Het is een hele fijne kleur voor Microblading omdat er al zoveel warmte is toegevoegd in deze kleur.

De kleur word het meest gebruikt bij Fitzpatrick 3,4 en 5


(Pro tip: Je kunt Brouge heel goed gebruiken om kleuren die lichter als Brouge zijn donkerder te maken, als je Honey Magic te heftig vind om bij je mix te voegen kun je hiervoor ook altijd Brouge gebruiken. Deze kleur is ideaal om elke kleur wat extra warmte te geven. Ook met deze kleur kun je te ass kleurig genezen wenkbrauwen opwarmen.)Truffle Dream:

Medium asbruine kleur met neutrale massatoon en een lichte warmgele ondertoon, misschien wel de mooiste en meest gebruikte neutrale medium bruine as tint ooit.


Omdat de kleur zeer dekkend is, is deze ook te gebruiken bij de donkerdere huidjes! Misschien niet bij Fitzpatrick 5 en 6. Maar voor Fitzpatrick 1 t/m 4 is deze tint perfect als je graag matte medium bruine wenkbrauwen wilt creëren. Het is een kleur van de Brunette familie. De kleur is heel fijn om te warm genezen wenkbrauwen mee te corrigeren.(Pro tip: Truffledream is een kleur waarmee je elke kleur wat matter & wat meer dekkend kunt maken. Dus wil je oranje/rood genezen oude pmu corrigeren naar een mooie donkerbruine wenkbrauw, gebruik dan altijd Tokyo Black met Truffledream, Truffledream is veel dekkender als Tokyo en daardoor zul je een beter gecorrigeerde wenkbrauw krijgen)
Dark Teddy:

Medium bruine kleur met gele massa en ondertonen. De perfecte zeer dekkende bruine kleur voor onder andere de Aziatische klantjes. In het verleden moesten we tegen onze Aziatische klantjes vaak nee zegge als ze bruine wenkbrauwen wilden omdat er vrijwel geen een bruine tint bij dit huidtype paste, door Dark Teddy is dat nu verleden tijd.


Het is een neutrale bruin tint van de brunette kleurfamilie, er word aangegeven dat Dark Teddy het mooist staat bij Fitzpatrick 2, en 3. Maar door de zeer hoge dekking vind ik persoonlijk dat Dark Teddy ook een hele mooie bruin tint is voor donkerdere huidjes die niet te donkere wenkbrauwen willen.


(Pro tip: Door de zeer hoge dekking van Dark Teddy is dit ook een ideale kleur om toe te voegen aan een correctie mix)
Bronzite:
Donker/medium bruine kleur met warme massa toon, maar een neutrale gele ondertoon. Ook bij bronzite hoef je niet snel bang te zijn dat deze kleur te assig geneest. Maar hij zal ook zeker niet te warm zijn door koele ondertoon.


Omdat de tint medium dekkend is, is deze ook goed te gebruiken bij de wat lichtere huidjes en persoonlijk vind ik het een mooie bruin tint voor huidjes of haar met veel koper tint. Het is een kleur van de brunette familie, word het meest gebruikt bij Fitzpatrick van 3, 4 al vind ik hem zelf meer diverse dan alleen de 3,4.


(Pro tip: Omdat bij deze kleur al warmte is toegevoegd is dit een hele mooie kleur om mee te microbladen)
Golden Goddess:

Medium tot donkerblonde kleur met een warme massatoon en lichte warm gele ondertoon. De perfecte blonde kleur voor iedere warme blondine, maar ook bij koel blond haar zal deze tint super staan, dit omdat het altijd wat koeler geneest. Wilt u graag lichtere wenkbrauwen met bruin haar dan is deze kleur ook zeker geschikt!


Deze kleur is heel dekkend dus ook geschikt om oude pmu mee te coveren, staat het mooist bij een Fitzpatrick van 1,2,3. Is een kleur van de blonde kleur familie, het is een enigszins warme tint.


(Pro tip: Wil je een wenkbrauw covere maar heeft de bruin/blond tint die je gekozen hebt een lage dekking of is deze net wat te donker? Omdat Golden Goddess een hoge dekking heeft kun je deze voor covers altijd wat toevoegen zodat de oude pmu goed gedekt word, en omdat er al warmte inzit kun je met deze kleur ook makkelijk bruin tinten wat lichter maken)
Berry Blond:
Medium tot donkerblonde kleur met warme massa en ondertonen. Berry Blond is een van de mooiste warme blond tinten als je het mij vraagt, staat ook prachtig bij roodharige klantjes.


Het is een kleur van de blonde kleur familie, de ondertonen zijn Oranje en geel, het een warm medium blonde kleur, met een zeer goede dekking en deze kleur word geadviseerd bij een Fitzpatrick 2,3.


(Pro tip: Met Berry Blond kun je de andere blond tinten een beetje warmer maken. Alle Fitzpatricks die ik genoemd heb in deze blog zijn slechts een advies, bind je hier niet op vast heel veel kleuren kunnen ook gebruikt worden bij andere Fitzpatrick dan die hier genoemd zijn
Iced Caramel:

Lichtblonde kleur met neutrale massatoon en lichte koele ondertonen. Dit is DE kleur voor de aller lichtste (natuurlijke) blondjes, heb je blond of bijna wit wenkbrauw haar maar vind je permanente make-up wel prachtig? Dan is Iced Caramel echt de oplossing voor jou, deze kleur is extra dekkend zo dat hij altijd zichtbaar word.


Het is een lichte tint van de blonde kleur familie, je zou het niet verwachten maar ze is zeer dekkend daarom ook goed voor de licht grijze dames! Het is een kleur meest geschikt voor Fitzpatrick 1,2,en 3. Het is een koel blonde tint.


(Pro tip: Je kunt met Iced caramel elke kleur wat lichter maken, en extra dekkend. Als je deze kleur gebruikt voor de grijze dames, vergeet niet wat honey magic toe te voegen, zodat de wenkbrauwen niet te assig genezen.)


184 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page