top of page
closeup-portrait-beautiful-woman-during-cosmetology-therapy-beauty-salon-professional-derm

Microneedling

Microneedling

Wat is microneedling?

Microneedling is een geavanceerde huidbehandeling waarbij kleine naaldjes worden gebruikt om microscopisch kleine gaatjes in de huid te maken. Deze kleine gaatjes stimuleren het natuurlijke herstelproces van de huid, wat leidt tot de productie van collageen en elastine, twee essentiële eiwitten voor een gezonde en jeugdige huid.

Het gebruik van een behandelingskuur, bestaande uit meerdere sessies, zorgt voor het allerbeste resultaat, aangezien hiermee de collageenproductie en huidvernieuwing optimaal gestimuleerd worden.

 

Voordelen van Microneedling:

 

  1. Huidvernieuwing: Microneedling stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor de huid er gladder, frisser en jeugdiger uitziet.

  2. Verbeterde Huidtextuur: Deze behandeling kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, vergrote poriën en andere huidproblemen.

  3. Verbeterde Opname van Producten: Door de microgaatjes in de huid kunnen huidverzorgingsproducten dieper doordringen, waardoor ze effectiever zijn.

 

Hoe wordt Microneedling uitgevoerd?

Bij microneedling word er gebruik gemaakt van een speciale pen met kleine naaldjes die over de huid wordt bewogen.

 

Voor wie is Microneedling geschikt?

Microneedling is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar huidverjonging, het verminderen van huidproblemen zoals fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, vergrote poriën, en een algehele verbetering van de huidtextuur en -kwaliteit.

BB Glow: Wat is het?

BB Glow is een innovatieve behandeling die de huid een directe egale teint geeft door gebruik te maken van speciale BB serums met huidkleurige pigmenten. Het gebruik van een behandelingskuur, bestaande uit meerdere sessies, zorgt voor het allerbeste resultaat. Het resultaat is een natuurlijke en stralende teint die tot enkele maanden kan aanhouden.

 

Voordelen van BB Glow:

  1. Directe Egalisatie: BB Glow geeft direct een egale teint zonder dat make-up nodig is, waardoor de huid er natuurlijk stralend uitziet.

  2. Verheldering van de Huid: Deze behandeling kan helpen bij het verminderen van pigmentvlekken, sproeten en andere verkleuringen van de huid.

  3. Langdurige Resultaten: BB Glow kan tot enkele weken aanhouden, waardoor je langdurig kunt genieten van een egale teint. Het langdurige resultaat word het best behaald doormiddel van een kuur.

Hoe wordt BB Glow uitgevoerd?

BB-Glow word altijd samen met Microneelding uitgevoerd, BB-glow is dus eigenlijk een toevoeging aan de microneedling behandeling .

Bij BB Glow wordt een speciaal serum met huidkleurige pigmenten op de huid aangebracht met de microneedling pen

BB-Glow

microneedling
bbglow
Anker 3
Anker 4
Anker 5
bottom of page