top of page
young-woman-getting-beauty-treatment-her-eyebrows_23-2148910542.webp

Permanente make-up 
Wenkbrauwen

Powderbrows

Wat zijn Powderbrows?

Powderbrows, ook wel bekend als poederachtige wenkbrauwen, zijn een vorm van permanente make-up die een zachte, gepoederde look creëert die lijkt op het effect van het invullen van de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder.

Deze techniek maakt gebruik van kleine puntjes of stippen om een gelijkmatige schaduw over de wenkbrauwen te creëren, waardoor ze er voller en meer gedefinieerd uitzien.

- Hoe worden Powderbrows geplaatst?

Tijdens een powderbrow-behandeling wordt eerst de vorm van de wenkbrauwen nauwkeurig gemeten en getekend om ervoor te zorgen dat deze perfect bij de gezichtsstructuur passen.

Vervolgens wordt een speciale pigmentatie-techniek toegepast met behulp van een fijne naald om kleine puntjes of stippen in de huid aan te brengen, waardoor de illusie van volle, poederachtige wenkbrauwen ontstaat.

De kleur en intensiteit worden aangepast aan de wensen van de klant, voor een natuurlijk ogende afwerking.

- Voordelen van Powderbrows:

 • Creëert een zachte, gepoederde look die natuurlijk oogt.

 • Geeft de illusie van vollere en meer gedefinieerde wenkbrauwen.

 • Langdurige resultaten die tot 2 jaar kunnen aanhouden.

 • Minimale bijwerkingen en hersteltijd

- Voor wie zijn Powderbrows het meest geschikt?

 

 1. Mensen met Dunne Wenkbrauwen: Powderbrows zijn ideaal voor mensen met dunne wenkbrauwen die op zoek zijn naar een vollere en meer gedefinieerde look. De techniek vult de wenkbrauwen op met een zachte, gepoederde finish, waardoor ze er voller en natuurlijker uitzien.

 2. Oudere Personen: Naarmate mensen ouder worden, kunnen hun wenkbrauwen dunner worden of minder uitgesproken lijken. Powderbrows zijn een geweldige optie voor oudere personen die op zoek zijn naar een subtiele manier om hun wenkbrauwen te versterken en te definiëren zonder een overdreven look.

 3. Mensen met Ongelijke Wenkbrauwen: Als u last heeft van ongelijke wenkbrauwen of asymmetrische haargroei, kunnen powderbrows helpen om een gelijkmatige en gebalanceerde wenkbrauwvorm te creëren. De zachte poederachtige techniek zorgt voor een natuurlijke en symmetrische uitstraling.

 4. Actieve Levensstijl: Voor mensen met een actieve levensstijl zijn powderbrows een uitstekende keuze omdat ze langdurig blijven zitten en bestand zijn tegen transpiratie en water. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bijtekenen van uw wenkbrauwen tijdens uw dagelijkse activiteiten.

 5. Mensen met Allergieën voor Cosmetica: Als u gevoelig bent voor traditionele make-upproducten of allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, kunnen powderbrows een veilige optie zijn. De pigmenten die worden gebruikt bij powderbrows zijn vaak hypoallergeen en veroorzaken zelden allergische reacties.

 6. Iedereen die op zoek is naar een Onderhoudsvriendelijke Optie: Powderbrows vereisen minimaal onderhoud en hoeven niet dagelijks te worden bijgewerkt. Dit maakt ze ideaal voor mensen met een drukke levensstijl of voor degenen die gewoonweg niet de tijd hebben om hun wenkbrauwen dagelijks bij te werken.

.

- Voor wie zijn Powderbrows niet geschikt?

 

Hoewel powderbrows geschikt zijn voor de meeste mensen, kunnen ze mogelijk niet ideaal zijn voor mensen met een zeer gevoelige huid of met bepaalde huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis. In dergelijke gevallen is het raadzaam om eerst een consultatie te ondergaan om te bepalen of de behandeling geschikt is.

Bij Brow Artist Oss streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor uw powderbrow-behandeling!

2

Hairstrokes

- Wat zijn Hairstrokes?

 Hairstrokes is een geavanceerde techniek waarbij individuele, haarachtige lijnen worden gecreëerd om de natuurlijke wenkbrauwhaargroei na te bootsen. Hierdoor krijgen de wenkbrauwen een vollere, gedefinieerde look die perfect past bij uw gezichtskenmerken.

- Hoe Worden Hairstrokes Geplaatst?

Tijdens de behandeling wordt met behulp van een fijne, steriele naald pigment in de huid aangebracht zoals bij tatoeëren, waarbij de hairstrokes nauwkeurig worden gemaakt volgens de vooraf bepaalde wenkbrauwvorm. Hierdoor ontstaat een natuurlijk ogende finish die bij uw gezicht past.

- Voordelen van Hairstrokes:

 • Natuurlijk Resultaat: Geniet van wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien en naadloos aansluiten bij uw gezicht.

 • Op Maat Gemaakt: Elke behandeling wordt op maat gemaakt, rekening houdend met uw unieke wenkbrauwvorm en persoonlijke voorkeuren.

 • Langdurige Resultaten: Ervaar langdurige resultaten die tot wel 1 tot 2 jaar meegaan, waardoor u dagelijks tijd bespaart op het bijwerken van uw wenkbrauwen.

 • Minimale Onderhoud: Met hairstrokes hoeft u zich geen zorgen te maken over dagelijkse wenkbrauwcorrecties. Uw wenkbrauwen blijven altijd perfect!

- Voor wie zijn Hairstrokes het meest Geschikt?

 1. Dunne of Ongelijke Wenkbrauwen: Hairstrokes zijn ideaal voor mensen met dunne of ongelijke wenkbrauwen die op zoek zijn naar een natuurlijke en gelijkmatige look. De precisie van de hairstroke-techniek kan helpen bij het creëren van een symmetrische wenkbrauwvorm.

 2. Mensen met Overmatig Epileren: Als u in het verleden te veel hebt geëpileerd en moeite hebt om uw wenkbrauwen weer te laten groeien, kunnen hairstrokes een geweldige oplossing zijn. Ze vullen de ontbrekende haartjes op en zorgen voor een vollere uitstraling.

 3. Actieve Levensstijl: Voor mensen met een actieve levensstijl, zoals sporters of mensen die veel tijd buiten doorbrengen, zijn hairstrokes perfect. Ze blijven langdurig zitten, zelfs tijdens fysieke activiteiten, en elimineren de noodzaak van dagelijkse make-up bijwerkingen.

 4. Mensen met Allergieën voor Cosmetica: Als u allergisch bent voor traditionele make-upproducten of gevoelige huid heeft, kunnen hairstrokes een veilig alternatief zijn. Ze gebruiken pigmenten die minder kans hebben op allergische reacties.

 5. Drukke Levensstijl: Voor mensen met een drukke levensstijl kan permanente make-up veel tijd besparen in hun ochtendroutine. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bijtekenen van uw wenkbrauwen elke dag, waardoor u kostbare tijd bespaart.

 6. Mensen met Littekens of Alopecia: Als u littekens heeft in uw wenkbrauwgebied of lijdt aan alopecia, kan permanente make-up helpen om de natuurlijke wenkbrauwhaargroei na te bootsen en een natuurlijk ogende wenkbrauw te creëren.

Kortom, hairstrokes zijn geschikt voor een breed scala aan mensen die streven naar natuurlijk ogende wenkbrauwen met minimale inspanning.

-Voor wie zijn Hairstrokes Niet Geschikt?

Hoewel hairstrokes geschikt zijn voor de meeste mensen, kunnen ze mogelijk niet geschikt zijn voor mensen met bepaalde huidaandoeningen.

3

Duo Brows 

- Wat zijn Duo Brows?

Duo Brows is een geavanceerde techniek die hairstrokes en powderbrows naadloos combineert om een natuurlijke en gedefinieerde wenkbrauwlook te creëren. Door de precisie van hairstrokes en de zachtheid van poederpigmentatie te combineren, krijgen klanten het beste van beide technieken in één behandeling.

- Verschillen tussen Powderbrows en Duo Brows:

 1. Textuur en Uitstraling:

  • Powderbrows: Powderbrows bieden een zachte, poederachtige textuur en geven de wenkbrauwen een egale, gevulde uitstraling die lijkt op het effect van wenkbrauwpoeder. Ze zijn perfect voor een subtiele, natuurlijke look met zachte definitie.

  • Duo Brows: Duo Brows combineren fijne hairstrokes met de zachte poederpigmentatie van powderbrows. Hierdoor ontstaat een meer gelaagde look met zowel natuurlijke haartjes als een poederachtige afwerking. Duo Brows bieden een dynamische uitstraling en zijn geschikt voor wie een mix van textuur en definitie wil.

 2. Techniek en Toepassing:

  • Powderbrows: Bij powderbrows wordt alleen de poederige pigmentatie-techniek gebruikt om de wenkbrauwen op te vullen en te definiëren. Dit gebeurt door kleine puntjes of stippen in de huid aan te brengen om een gelijkmatige schaduw te creëren.

  • Duo Brows: Duo Brows vereisen een combinatie van hairstrokes en poederpigmentatie (powderbrows) om de gewenste look te bereiken. Eerst worden fijne hairstrokes gecreëerd om natuurlijke haartjes na te bootsen, gevolgd door een zachte poederige afwerking om de wenkbrauwen voller te maken en te definiëren.

Het belangrijkste verschil tussen powderbrows en duo brows ligt in de textuur, techniek en uitstraling van de wenkbrauwen.

Voor wie Duo brows het meest geschikt zijn en voor wie niet, en de voordelen ziet u bij het kopje Powderbrows.

4

Correctie Brows

- Wat zijn Correctie Brows?

Correctie Brows zijn Powderbrows of hairstrokes die worden geplaatst om oude permanente make-up te coveren/ corrigeren.

Deze permanente make-up techniek richt zich op het verbeteren en corrigeren van oude permanente make-up. Of het nu gaat om ongelijke vormen, verbleekte/verkleurde pigmenten of asymmetrie, Correctie Brows kunnen helpen om de natuurlijke schoonheid van uw wenkbrauwen te herstellen en een frisse, vernieuwde look te creëren. Doordat deze techniek meer tijd, werk en pigment kost ligt het tarief hoger dan bij Powderbrows/hairstrokes

 

- Voordelen van Correctie Brows:

 • Fouten Corrigeren: Correctie Brows bieden een effectieve oplossing voor het corrigeren van oude permanente make-upfouten, zoals ongelijke vormen, verkleurde pigmenten en asymmetrie. Door de juiste technieken toe te passen, kunnen we uw wenkbrauwen in balans brengen en een natuurlijke uitstraling herstellen.

 • Asymmetrie Aanpassen: Correctie Brows kunnen asymmetrische wenkbrauwen aanpassen en zorgen voor een meer evenwichtige en harmonieuze uitstraling. Met zorgvuldig aangebrachte hairstrokes en poederpigmentatie kunnen we uw wenkbrauwen symmetriseren en een uniforme look creëren.

 • Zelfvertrouwen Herstellen: Met Correctie Brows kunt u genieten van een vernieuwde wenkbrauwlook die uw zelfvertrouwen herstelt en uw natuurlijke schoonheid accentueert. Door oude fouten te corrigeren en een frisse uitstraling te creëren, kunt u zich weer zelfverzekerd voelen.

 

- Beperkingen van Correctie Brows:

Het is belangrijk om op te merken dat het niet altijd mogelijk is om alle verkeerd geplaatste permanente make-up volledig te corrigeren. Afhankelijk van verschillende factoren, zoals de diepte van het oorspronkelijke pigment en de conditie van de huid, kunnen sommige resultaten beperkt zijn. In dergelijke gevallen streven we naar het bereiken van de best mogelijke resultaten en adviseren we mogelijk aanvullende behandelingen voor het gewenste effect. Zoals voorgaande de correctie een X aantal saline removal of laser behandelingen.

 

 

-Voor wie zijn Correctie Brows Geschikt?

Correctie Brows zijn geschikt voor iedereen die ontevreden is over oude permanente make-up en op zoek is naar een vernieuwende oplossing om fouten te corrigeren en de wenkbrauwen te perfectioneren.

hairstrokes
correctie brows
Duo brows
Anker 4
powderbrows
bottom of page