top of page
person-getting-micro-needling-beauty-treatment_23-2149334258.jpg

Saline Removal

Saline Removal

Wat is Saline Removal?

Saline removal is een veilige en effectieve methode om permanente make-up, microblading of tatoeages te verwijderen of te vervagen. Bij deze techniek wordt een speciale zoutoplossing in de huid geïnjecteerd, die de ingekapselde inkt of pigmenten afbreekt.

 

Voordelen van Saline Removal:

  1. Veilig en Niet-Invasief: Saline removal is een niet-invasieve behandeling die de huid niet beschadigt. Het is veiliger dan sommige andere verwijderingstechnieken, zoals laserbehandelingen.

  2. Geschikt voor Alle Huidtypen: Deze methode is geschikt voor alle huidtypen en kan worden toegepast op vrijwel elk gebied van het lichaam.

  3. Geschikt voor Alle Huidtinten: Saline removal kan veilig worden toegepast op alle huidtinten, inclusief donkere huidtypes.

  4. Geleidelijke Verwijdering of Vervaging: Saline removal biedt de mogelijkheid om tatoeages geleidelijk te vervagen of volledig te verwijderen, afhankelijk van de gewenste resultaten.

  5. Minder Pijnlijk: In vergelijking met sommige andere verwijderingstechnieken, zoals laserbehandelingen, wordt saline removal over het algemeen als minder pijnlijk ervaren.

 

Voor optimale resultaten zijn bijna altijd meerdere sessies nodig.

 

Waarom zijn meerdere sessies nodig?

Het aantal sessies dat nodig is voor saline removal kan variëren van persoon tot persoon en is afhankelijk van verschillende factoren. Sommige tatoeages zijn dieper gezet in de huid en hebben meer tijd nodig om te vervagen, terwijl andere tatoeages gemakkelijker te verwijderen zijn. Daarnaast speelt de reactie van de huid op de behandeling een rol, aangezien sommige mensen sneller resultaten zien dan anderen. Ook de naverzorging is een belangrijke factor, hoe beter u de nazorg instructies volgt, hoe sneller en beter resultaat. Daarom is het moeilijk om vooraf te bepalen hoeveel sessies er nodig zijn en wordt dit tijdens het proces geëvalueerd om de beste resultaten te bereiken.

 

Hoe wordt Saline Removal uitgevoerd?

Bij saline removal wordt een speciale zoutoplossing in de huid geïnjecteerd met behulp van een fijne naald. Net zoals bij een tattoeage.  De behandeling kan enigszins ongemakkelijk zijn, maar er wordt vooraf een verdovende crème aangebracht om eventueel ongemak te minimaliseren. De duur van de behandeling hangt af van de grootte en diepte van de tatoeage.

 

Voor wie is Saline Removal geschikt?

Saline removal is geschikt voor mensen die permanente make-up, microblading of tatoeages willen verwijderen of vervagen. Het is een geschikte optie voor mensen die niet in aanmerking komen voor laserbehandelingen vanwege hun huidtype of andere medische redenen.

 

Voordelen van Saline Removal ten opzichte van Laseren:

  1. Geschikt voor Alle Huidtypen en -tinten: Saline removal kan veilig worden toegepast op alle huidtypen en -tinten, terwijl laserbehandelingen mogelijk niet geschikt zijn voor alle huidtypes.

  2. Minder Risico op Pigmentveranderingen: In vergelijking met laserbehandelingen is er minder risico op pigmentveranderingen of hyperpigmentatie met saline removal.

  3. Geschikt voor Gevoelige Gebieden: Saline removal kan veilig worden toegepast op gevoelige gebieden zoals de lippen of ogen, terwijl laserbehandelingen mogelijk te agressief zijn voor deze gebieden.

Klaar om afscheid te nemen van ongewenste permanente make-up, microblading of tatoeages? Neem vandaag nog contact met ons op.

Anker 1
Anker 2
Anker 3
Anker 4
Anker 5
bottom of page