top of page

Lip-Blush

Lip-Blush: Wat is het?

Lip-blush is een behandeling waarbij pigment in de lippen wordt ingebracht om een zachte, natuurlijke tint te creëren. Het resultaat is een frisse en jeugdige uitstraling van de lippen, alsof je altijd een subtiele lipkleur draagt.

 

Voordelen van Lip-Blush:

  1. Langdurige Resultaten: Lip-blush biedt langdurige resultaten, waardoor je lippen er dag in dag uit prachtig uitzien.

  2. Verbeterde Lipvorm: Deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de vorm en symmetrie van de lippen.

  3. Tijdswinst: Met permanente make-up hoef je je lippen niet elke dag bij te werken, waardoor je tijd bespaart in je dagelijkse routine.

 

Bij lip-blush zitten 2 nabehandelingen inbegrepen, beide na 6 tot 8 weken na de voorgaande behandeling. Dit omdat u dan verzekerd bent van het beste eind resultaat.

 

Plaatsing en Pijnlijkheid van Lip-Blush:

Bij het plaatsen van lip-blush word er gebruik gemaakt van speciale technieken en pigmenten die zorgen voor een comfortabele ervaring. Hoewel pijnervaring subjectief is, ervaren de meeste mensen milde ongemakken tijdens de behandeling, vergelijkbaar met het gevoel van lichte druk. Word er toch ongemak ervaren? Kan er gebruik worden gemaakt van een verdovende crème.

 

Lip-Neutralisatie: Wat is het?

Lip-neutralisatie is een techniek die wordt gebruikt om de natuurlijke lipkleur te corrigeren of te veranderen. Dit kan handig zijn voor mensen met pigmentatieproblemen, asymmetrische lippen of ongelijkmatige kleuring.

 

Voordelen van Lip-Neutralisatie:

  1. Gecorrigeerde Lipkleur: Deze behandeling kan helpen bij het corrigeren van ongewenste pigmentatie of kleurvariaties op de lippen.

  2. Verbeterde Symmetrie: Lip-neutralisatie kan helpen bij het creëren van een meer evenwichtige en symmetrische uitstraling van de lippen.

 

Bij lip-neutralisatie zitten 2 nabehandelingen inbegrepen, beide na 6 tot 8 weken na de voorgaande behandeling. Dit omdat u dan verzekerd bent van het beste eind resultaat.

 

Plaatsing en Pijnlijkheid van Lip-Neutralisatie:

Bij het plaatsen van lip-neutralisatie word er gebruik gemaakt van speciale technieken en pigmenten die zorgen voor een comfortabele ervaring. Hoewel pijnervaring subjectief is, ervaren de meeste mensen milde ongemakken tijdens de behandeling, vergelijkbaar met het gevoel van lichte druk. Word er toch ongemak ervaren? Kan er gebruik worden gemaakt van een verdovende crème.

Lip-Neutralisatie

lip neut
Anker 2
Anker 3
Anker 4
Anker 5
bottom of page