top of page

Tattoo lighting/Saline Removal

Waarom heb ik gekozen dit aan te bieden in mijn salon?


Helaas zijn er in Nederland en ook zeker in de rest van de wereld nog steeds veel Pmu Artiesten die, slecht of niet zijn opgeleid. Doe daarom altijd eerst goed onderzoek naar de Artiest haar opleidingen en trainingen voor dat u uw gezicht door iemand laat micropigmenteren.

Wat ik in mijn salon allemaal al voorbij heb zien komen is echt zeer triest. Van ‘artiesten’ die voor een appel en een ei ‘permanente make-up’ zetten (lees mensen verminken) thuis in de woonkamer op de bank??!! Diepe sneden/littekens van microblading van bekende salons & daar nog dik voor hebben betaald ook. Lieve mensen DIT HOORT ABSOLUUT NIET!!


Ik heb gekozen om Tattoo Lighting/Saline removal aan te bieden, zodat ik alle cliënte die bij mij komen blij kan maken met nieuwe permanente make-up. Vaak komen er mensen die hun oude brows willen coveren en dit is vaak niet mogelijk omdat de oude permanente make-up veel te dik of diep gezet is of de vorm/kleur totaal niet bij de client haar gezicht past. Als ik dit zou gaan covere komt het oude werk uit eindelijk weer naar boven en blijft de client bij mij terug komen, dat mijn werk niet goed is, tenzij dit dus helemaal niet aan mijn werk ligt maar aan de pmu die daar onder zit!

En omdat ik graag alleen het beste werk wil leveren ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Omdat ik laseren in het gezicht altijd erg heftig vond, en veel cliënte dit ook niet goed durfde, je behoorlijk wat kans hebt op littekens en de kans dat je wenkbrauw haartjes weg blijven is aanwezig, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. In de Verenigde Staten is Saline Removal algemeen bekend als permanente make-up remover en kun je dit in vele salons laten doen. In Nederland is het nog vrijwel onbekend en naar een beetje onderzoek kwam ik er achter dat er maar heel weinig salons dit aanbieden. Dus ik ben opzoek gegaan naar een goede training en heb deze gevonden bij de nummer 1 salon van Florida The Brow Effect. En ben meteen aan de slag gegaan, afgelopen week heb ik mijn certificaat behaald!!
Wat is Saline removal?


Saline Removal is een oplossing die word gepigmenteerd in de huid net zoals permanente make-up, het voelt dus ook het zelfde, niet fijn maar ook zeker geen pijn. Ook bij deze behandeling kan er gewoon verdoofd worden en zal er dus weinig pijn worden ervaren.


Saline Removal haalt het pigment naar boven uit de huid, doormiddel van wond vocht komt het pigment langzaam aan uit de huid. Elke behandeling komt er wat meer pigment los tot dat er helemaal geen pigment meer zit. Hoeveel behandelingen is van te voren niet te bepalen. Dit ligt aan meerdere factoren bijvoorbeeld hoe lang u de oude pmu al heeft, wat voor pigmenten er zijn gebruikt, hoe diep het is gezet, hoe u als client de nazorg volgt, uw huid type en hoe vaak de behandeling is herhaalt.


Met Saline Removal is het net zoals bij laser nooit te garanderen dat uw oude pmu totaal weg gaat, dit doordat het niet duidelijk is hoe en waarmee er van te voren gewerkt is. Wel is het zeker dat het altijd lichter word en er dus nieuwe permanente make-up over heen geplaatst kan worden.Hoe gaat de behandeling en nazorg?

De behandeling word het zelfde uitgevoerd als het plaatsen van permanente make-up. Voor de behandeling word de huid goed verdoofd met een verdovende creme, daarna worden er foto’s gemaakt van de wenkbrauwen. Dit om na het genezen goed te zien wat er in 1 behandeling is gebeurt. Hierna gaan we beginnen met de behandeling, net zoals het plaatsen van pmu gebeurd dit met een tattoo machine, en ook met de zelfden naalden. We gaan 3 a 4 keer over de wenkbrauw heen met de saline oplossing. Daarna laten we de oplossing nog 10 minuten intrekken op de behandelde plaats. Hierna word de behandelde plaats goed ontsmet.De nazorg is zeker net zo belangrijk als de behandeling zelf en moet daarom ook precies na geleefd worden zoals word uitgelegd. Ik geef u ook altijd een formulier mee waar het nogmaals in staat uitgelegd. De eerste 7 dagen moet u de wenkbrauwen 3 tot 4 keer per dag deppen met zout oplossing, wanneer alle korstjes er natuurlijk zijn afgevallen (u mag niet krabben/wrijven/nat maken) begint u met het smeren van vitamine E olie, dit ook 3 a 4 keer per dag. De genezing duurt ongeveer 14 dagen maar dit is niet bij iedereen het zelfde.
Na 8 weken kunt u weer terecht voor de volgende removal behandeling. Hoeveel behandelingen u nodig heeft is nooit van te voren te zeggen. Het gemiddelde is 1 tot 5 behandelingen maar dit is dus niet zeker!(bovenstaande foto’s zijn niet van mij)

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd voor overige vragen of het maken van een afspraak kunt u via social media, of mijn telefoon nummer vrijblijvend contact met mij opnemen.


Brow Artist Oss


94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page